Om Dianna

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Jeg er en årgang 1976 og bor sammen med Dennis, der køre eksport i norden. Det så ikke her, der bliver serveret souffle, da de er faldet sammen inden Dennis når hjem. – Med en eksportchauffør i huset, ved man aldrig hvornår de kommer hjem. Jeg er oprindelig fra Østjylland, men da mødte Dennis flyttede jeg til Sjælland, hvor vi har bygget rede sammen i en lille by lidt uden for Sorø, hvor vi bor i et lille hus på landet med skoven som nabo og det skønneste dyr liv i haven, med alt lige fra dådyr til fasaner, der kommer gennem vores have. – Det er ren balsam for sjælen, at nyde morgen på terrassen med en kop kaffe og nyde dyrlivet i haven og nyde freden her på landet.

Jeg er uddannet professions bachelor i ernæring og sundhed med Sundhedsfremme, forebyggelse og formidling som speciale fra Ankerhus i Sorø. Til dagligt arbejder jeg i sundhedssektoren, men i min fritid er jeg kreativ på mange måder. Det kan enten være bag symaskinen eller eksperimenter med opskrifter i mit køkken, da det er min måde at koble af fra hverdagen og samle energi.
Jeg håber min blog kan inspirere dig og du er velkommen til at sende en E-mail hvis du har spørgsmål eller andet på hjertet.
Hvis du ønsker at holde dig opdateret på bloggen kan du følge min blog via social medier, som du finder i menuen til højre.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.