Om Dianna

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Jeg er en årgang 1976 og bor sammen med Dennis, der køre eksport i norden. Det så ikke her, der bliver serveret souffle, da de er faldet sammen inden Dennis når hjem. – Med en eksportchauffør i huset, ved man aldrig hvornår de kommer hjem. Jeg er oprindelig fra Østjylland, men da mødte Dennis flyttede jeg til Sjælland, hvor vi har bygget rede sammen i en lille by lidt uden for Sorø, hvor vi bor i et lille hus på landet med skoven som nabo og det skønneste dyr liv i haven, med alt lige fra dådyr til fasaner, der kommer gennem vores have. – Det er ren balsam for sjælen, at nyde morgen på terrassen med en kop kaffe og nyde dyrlivet i haven og nyde freden her på landet.

Jeg er uddannet Professions bachelor i ernæring og sundhed med Sundhedsfremme, forebyggelse og formidling som speciale fra Ankerhus i Sorø. Til dagligt arbejder jeg i sundhedssektoren, hvor jeg arbejder med rehabilitering af mennesker med somatisk eller psykisk sygdom, men i min fritid er jeg kreativ på mange måder. Det kan enten være bag symaskinen eller eksperimenter med opskrifter i mit køkken, da det er min måde at koble af fra hverdagen og samle energi.
Mine opskrifter jeg bruger her på bloggen vil oftest kunne findes på min sundhedsblog dianna.dk
Jeg håber min blog kan inspirere dig og du er velkommen til at sende en E-mail hvis du har spørgsmål eller andet på hjertet.

Hvis du ønsker at holde dig opdateret på bloggen kan du følge min blog via social medier, som du finder i menuen i bunden af min blog.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.