Bagte æbler med kanel og Kahlua

bagte æblerBagte æbler er en skøn efterårs/vinterdesserter og er hurtig og nem at lave. Find nogle lækre æbler i dit lokale supermarked, udhul og fyld dem med det syndige fyld.
De bagte, varme æbler er bløde og er perfekt med en klat flødeskum og som afslutning på en vintermiddag. Der findes utallige variation på fyld i bagte æbler og en søgen gennem Inatagram giver inspiration til fyld, hvor jeg har fået min inspiration til denne opskrift. Mængdeangivelsen i min opskrift er ca., da det afhænger af hvor store æbler der bruges.

 

 

BAGTE ÆBLER

14. februar 2018
: 4 pers

Bagte æbler med kanel og Kahlua er en skøn efterårs/vinterdesserter og er hurtig og nem at lave og en skøn måde, at afslutte en vintermiddag.

Ingredienser
  • 4 æbler
  • 25 g blødt smør
  • 2 spsk brun farin
  • 1 tsk stødt kanel
  • 2 spsk Kahlua
  • 1 dl piskefløde
  • evt. hakket chokolade
Vejledning
  • Step 1 Fjern kernehuset med en udstikker eller en teske.
  • Step 2 Rør smør, farin, kanel og Kahlua sammen og fyld æblerne med det.
  • Step 3 Bag æblerne i et ovnfast fad i 20-25 min. ved 190 °C.
  • Step 4 Hak chokoladen og pisk fløden stiv.
  • Step 5 Vend chokoladen i fløden og server med de varme æbler.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *