Boller i Karry

Boller i KarryBoller i karry er en klassisk og traditionel dansk ret, de fleste kan lide, og med denne opskrift får du en nem og hurtig opskrift på boller i karry.
Har du ikke tiden til at lave en karry sovs, har Karolines Køkken lavt færdiglavt Karrysauce, der blot skal varmes og tilsættes kødboller. – Hvis du en dag har travlt er det en god måde at spare tid uden nødvendligvis at gå på kompromis med sundheden.

Sovsen til boller i Karry kan variereres i det uendelige og her det kun fantasien der sætter grænsen. Du kan fx. tilføje ananas, frisk mango i tern, et rødt æble i tern. Jeg bruger oftest æble i tern, da det giver både knas og en dejlig sød-syrlig smag til karrysaucen.

 

 

 

 

 

Boller i karry

14. november 2018
: 4 pers.

Boller i karry er en sand dansk klassiker og en ret, både børn og voksne kan lide

Ingredienser
  • 500 g hakket svinekød
  • 2 spsk fintrevet løg
  • Salt & peber
  • 1 æg
  • 3 spsk. Hvedemel
  • 1 dl.Mælk
Vejledning
  • Step 1 Rør det hakkede kød med salt, til farsen er sej i ca. 1 min. Tilsæt løg, salt, peber, æg og rør det sammen.
  • Step 2 Rør mælk i lidt efter lidt og rør løg i. Stil farsen tildækket i køleskabet i ca. ½ time.
  • Step 3 Bring vand tilsat salt i kog i en stor gryde med stor overflade. Rør farsen godt igennem. Dyp en spiseske i det kogende vand og form farsen til en bolle med ske og hånd. Læg den i det kogende vand. Dæmp for varmen, når alle bollerne er i gryden og kog bollerne til de føles stive, ca. 8-10 min. Tag kødbollerne op med en hulske og læg dem til afdrypning i en sigte.
  • Step 4 SOVS: Hæld Karolines Køkken Karrysauce i en gryde og varm sovsen.
  • Step 5 Tilsæt evt små æbler i tern. Tilsæt de kogte boller og kom dem i karrysovsen og vendt forsigtigt rundt.
  • Step 6 Kog risene efter anvisningen på emballagen og server retten.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *