Chokoladekage – super nem at bage.

chokoladekageChokoladekage fås i mange forskellige variationer. Denne lækre chokoladekage er super nem at lave, og er skøn med chokoladestykker i.
Jeg brugte chokolade med appelsin smag. Brug evt. chokolade med den smag du kan lide. Skulle der være en rest til overs, så kom kagen i pose og put det i fryseren, så er der til fx. romkugler en dag du skulle få lyst til at lave romkugler. Du kan evt. bruge min opskrift “Hjemmelavet romkugler af kagerester“.
Du finder opskriften HER. Hvis du ønsker at fryse din kage skal du blot undlade glasuren. Du kan evt bruge lidt kaffe i din glasur istedet for vand, når du blander din glasur med flormelis.

CHOKOLADEKAGE

22. august 2018
: 4-6 pers.

Nem chokoladekage med chokoladestykker i.

Ingredienser
  • 4 æg (eller 3 store)
  • 300 g sukker
  • 200 g smør
  • 200 g chokolade
  • 100 g hvedemel
  • 2 spsk. vaniljesukker
  • 1 tsk. bagepulver
  • 4-6 spsk. kakao
Vejledning
  • Step 1 Pisk æg og sukker sammen. Smelt smørret og hak chokoladen.
  • Step 2 Sigt mel, vaniljesukker, bagepulver og kakao i æggemassen og rør chokoladen i.
  • Step 3 Rør det smeltede smør i.
  • Step 4 Kom dejen til nem chokoladekage i en foret bradepande på ca. 25 x 35 cm og bag kagen ved 170° i ca. 40 min.
  • Step 5 Pynt den afkølede chokoladekage med glasur.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *