Hjemmelavet is med marcipan og chokolade

hjemmelavet isHjemmelavet is smager skønt og nemt at lave og smager langt bedre end den is, du kan købe i supermarkedet, da jeg godt kan lide at tilføje forskellige smags ingredienser.
Det kan fx. være marcipan, knuste rutebiler osv. kun fantasien sætter grænser for hvad du kan tilføje i din is. Jeg har lavet to is, en med marcipan med jordbær og champagne smag og en med marcipan med lakridssmag og tilføjet i begge opskrifter lidt hakket chokolade.
Hvis du ønsker det kan du lave denne is både med eller uden ismaskine.

HJEMMELAVET IS

4. januar 2018

Hvis du ønsker din is skal være mere fedtfattig kan du bruge cremefine og sukrin, erstatte marcipanen med evt. sukkerfri marcipan.

Ingredienser
  • ½ liter Piskefløde 38%
  • 3 æggeblommer
  • 60 g sukker
  • korn af ½ vaniljestænger
  • 50 g hakket chokolade
  • 100 g marcipan
Vejledning
  • Step 1 Pisk fløden stiv.
  • Step 2 Pisk æggeblommer, sukker og vanilje til luftig æggesnaps.
  • Step 3 Vend forsigtigt flødeskummet i æggemassen.
  • Step 4 Hæld cremen i isform eller kageform.
  • Step 5 Dæk med tætsluttende låg eller alufolie.
  • Step 6 Sæt cremen i fryseren, og frys den 4-5 timer.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *