Kontakt

Jeg er altid åben for et evt. samarbejde, da det kan skabe nye netværker og det er altid spændende at udforske og nye produkter.
Jeg tager dog ikke imod hvad som helst og skriver kun om produkter jeg kan stå inde for og alle anmeldelserne er mine egne holdninger.
Jeg skriver kun om produkter, som jeg synes passer til bloggens indhold og den retning jeg syntes bloggen skal have. Når jeg skriver sponsor indlæg på min blog vil jeg gøre mine besøgende opmærksom på at det er et sponsoret indlæg, hvilket vil fremgå nederst i indlægget med følgende tekst “Modtaget af XX som gave. – Ingen økonomisk interesse og holdningerne er mine egne.” – Alle indlæg er skrevet af mig personligt og tager selv mine billeder.

Hvis du ønsker at indgå et samarbejde, hvad end du er blogger eller virksomhed er du velkommen til at sende mig en mail og fortælle om din ide. Du kan bruge formularen nedenfor. – Brug gerne en overskrift, der er tydelig med hvad det drejer sig om.
Jeg bestræber mig på, at svarer på alle henvendelser inden for 24 timer, og jeg hører gerne fra dig, hvad end det er konstruktiv kritik af min blog eller andet du har på hjertet.