Livsstils forum

Skrevet: kategori: Sundhed
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

livsstils forumJeg er faktisk ikke ret meget online på Facebook, udover på sidens Facebook-side.
Jeg savnede et forum, hvor fokus er at dele ud af vores erfaringer for at have det godt – både fysisk, psykisk & socialt. Derfor har jeg oprettet et livsstils forum, der henvender sig til alle, der på den ene eller anden måde ønsker ny inspiration til et godt liv.
Nogen tænker sikkert, hvorfor ikke bruge facebook til dette? For at sige det lige ud er jeg blevet træt af facebook, hvor det oftest er sleviscenesættelse af os selv og hvor hadefulde ytringer flyder frit. Derfor har jeg oprettet et forum, hvor du kan dele alle de tanker, oplevelser, udfordringer, glæder og sorger som fylder i dit liv lige nu. Du kan deltage anonymt, så du kan være helt dig selv.
For at give et afbreak i livsstilsædringen er det muligt at debattere emner fra medierne, skønhed, hobbyer, tv udsendelser osv. For at læse indlæg i sundheds forumet skal du være logget ind. Emner i tv og film forum mm kan læses uden du skal være logget ind.

Hvem henvender livsstilsforumme sig til

Forummet henvender sig til alle voksne danskere, gamle som unge. Hvor vi er forskellige mennesker med forskellig baggrund og som er forskellige steder i livet og hvor vores mangfoldighed ses som en stor styrke, der kan bidrage positivt til vores udvikling og selvopfattelse og ikke mindst give nogle vinkler på emner vi ellers ikke havde fået. Det er gratis, at oprette en bruger eller bruge forummet. Du finder livsstils forumet HER

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Skriv et svar