Mazarintærte med jordbær

Mazarintærte med jordbærMazarintærte med jordbær en “klassisk” jordbærkage/tærte som dem man kan købe hos bageren, den kender vi alle. Forleden skulle jeg forkæle min kæreste med en lækker kage, da han havde fødselsdag. Jeg ville gerne bage noget friskt og sommerlig og da Dennis havde spurgt om ikke jeg ville lave mazarintærte med jordbær gav jeg mig i kast med det og fandt en opskrift i gemmerne på en Mazarintærte, og fandt min gamle opskrift på “Mazarinkage bagt uden marcipan” som jeg halveret.
 
 
 

MAZARINTÆRTE MED JORDBÆR

4. maj 2018
: 6 pers.

Mazarintærte med jordbær er smagen af dansk sommer. En hurtig og lækker sommerkage som dem man køber hos bageren.

Ingredienser
 • 150 g margarine
 • 150 g sukker
 • 150 g mel
 • 1 tsk. bagepulver
 • 1 tsk. mandelessens
 • 1 dl mælk
 • 1 æg
 • 50 gr. god, mørk chokolade (jeg bruger 70%)
 • 1 spsk fløde
 • 0,5 dl fløde (evt. laktosefri)
 • 1 pose pulvercream
 • Jordbær
Vejledning
 • Step 1 Margarine og sukker røres hvidt.
 • Step 2 Tilsæt ægene og rør godt igennem.
 • Step 3 Mælken tilsættes og efter omrøring tilsættes bagepulver, mandelessens og mel.
 • Step 4 Dejen røres godt igennem og hældes i 6 smurgte mini tærte forme og bages 10-15 min ved 180 grader. (hold øje med dem).
 • Step 5 Smelt 50 gr. chokolade og 1 spsk fløde over vandbad og fordeles udover kagen.
 • Step 6 Lav kagecremen og vendt den 0,5 dl fløde, der er pisket til let skum og derefter vend det i kagecremen og fordel på kagerne og derefter jordbær, evt. skåret i halve. Nyd – forhåbentlig i en solstråle – med en kop kaffe.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *