Mokka trøfler – Sund udgave

mokka trøflerDer findes intet bedre end en god kop kaffe og trøfler. Det kan godt være at ordet “trøfler” snyder nogle, da det jo ikke helt er de klassiske trøfler af kage rester, men i stedet hapser lavet på dadler og andre lækre sager. Jeg overvejer næste gang jeg laver disse trøfler at skifte peanutbutter ud med kokos olie og kakaoen med proteinpulver med kakao smag.
Disse mokka trøfler er nemme at lave og kan holde sig et par dage, på køl i en lufttæt beholder.

 

 

MOKKA TRØFLER

8. maj 2018
: 8 stk

Mokka trøfler med dadler og kakao, som er nemme at lave. Skøn til en god kop kaffe.

Ingredienser
  • 50 g friske dadler u. sten
  • 1 modne bananer
  • 1-2 spsk. kaffe
  • 3 spsk. havregryn
  • 2 spsk. kakaopulver
  • 100 g mandelmel
  • 2 spsk. peanutbutter
  • Lidt romessens
Vejledning
  • Step 1 Blend dadler, banan, kaffe, havregryn, kakaopulver, mandelmel og peanutbutter fint i en foodprocessor.
  • Step 2 Lad trøflen-massen hvile i køleskabet i 15 minutter.
  • Step 3 Form massen til store trøffel-kugler og rul dem i kokosmel eller andet drys.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *