Om bloggen

Om bloggen

Om bloggenDenne blog ejes af Dianna Jensen. Jeg driver denne blog ved siden af mit daglige arbejde.
Bloggen blev oprettet, efter flere spurgte efter opskrifter på nogle af mine madbilleder jeg viser på sociale medier. Målet er ikke, at denne blog skal blive en stor mad blog, men bruger maden som mit pusterum fra dagligdagen og ”stresse” af ved at eksperimenterer med nye opskrifter til glæde for mine læser og familie.

Jeg er uddannet professions bachelor i ernæring og sundhed med Sundhedsfremme, forebyggelse og formidling som speciale fra Ankerhus i Sorø. – Uddannelsen i ernæring og sundhed er en 3,5 årig mellemlang videregående uddannelse.
Til dagligt arbejder jeg i sundhessektoren. Hvis du ønsker at holde dig opdateret på bloggen kan du følge denne blog via social medier.

Samarbejde

Jeg er altid åben for et evt. samarbejde, da det kan skabe nye netværker og det er altid spændende at udforske og nye produkter. Jeg tager dog ikke imod hvad som helst og skriver kun om produkter jeg kan stå inde for og alle anmeldelserne er mine egne holdninger.
Jeg skriver kun om produkter, som jeg synes passer til bloggens indhold.

Når jeg skriver sponsor indlæg på min blog vil jeg gøre mine besøgende opmærksom på at det er et sponsoret indlæg, hvilket vil fremgå nederst i indlægget med følgende tekst “Modtaget af XX som gave. – Ingen økonomisk interesse og holdningerne er mine egne.” – Alle indlæg er skrevet af mig personligt og tager selv mine billeder. Hvis du ønsker at indgå et samarbejde, hvad end du er blogger eller virksomhed er du velkommen til at sende mig en mail og fortælle om din ide.
Har du spørgsmål eller andet på hjertet er du velkommen til at sende en e-mail. Du kan sende en mail til mig HER