Om rapsine.dk

Om rapsine

rapsineMit navn er Dianna og det er mig, der står bag rapsine.dk.
Er oprindelig fra Østjylland. Bor i en lille by nær Sorø, sammen med min kæreste. Vi bor på landet med skoven som nabo og dyrliv i haven. Det er ren balsam for sjælen.

Efter en arbejdsskade er jeg igang med en livsstils ændring, hvor jeg træner både fitness og hjemmetræning 3-4 gange om ugen for, at styrke min ryg, men også for at tone min krop efter et vægttab på 85 kg.
Pga. convid19 kom til Danmark har jeg valgt, at træne fast hjemme.

Rapsine.dk

Er mit fristed, hvor jeg blogger om mine tanker, og holdninger. Min blog er oprettet for familie, venner eller andre som tilfældigvis kommer forbi, kan følge med i min hverdag. Jeg blogger for hyggens skyld, og har ingen planer om, at min blog skal ende med, at blive en stor blog. Min fritid bruger jeg på, at være kreativ, hvad enten det er med mit kamera, boligindretning, eksperimenter med opskrifter i mit køkken, da det er min måde, at stresse af på. Opskrifterne udgiver jeg på Diannasopskrifter.. Hvor du kan finde inspiration til sund og nem hverdagsmad til en travl hverdag, der er baseret på helt almindelige fødevarer.

Samarbejde

Jeg er altid åben for, at indgå samarbejdsaftaler, når jeg mener det en værdi for bloggen. Er du blogger og vil du gerne lave et samarbejde med mig, så skriv endelig og fortæl mig om din ide. I de enkelte indlæg gøres læseren altid opmærksom på, at der er tale om sponsoreret indhold. Alle indlæg er skrevet af mig personligt og tager selv mine billeder.

Kontakt

Vil du i kontakt med mig uden for bloggen, er du velkommen til at sende en e-mail. Brug gerne en overskrift, der er tydelig fortæller, hvad det drejer sig om. Jeg bestræber mig på, at svarer på alle henvendelser inden for 24 timer.