PC og Ipad sleeve

Skrevet: kategori: Systuen
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

PC og Ipad sleeveJeg har længe gerne ville have en taske til min computer, og denne taske blev egentlig syet, fordi jeg så en taske på pinterest der inspirerede mig til denne taske.
PC og Ipad sleeve
Tasken blev syet efter eget mønster, som blev lavet og tilpasset lidt hen af vejen. Jeg brugte microfiber stof udenvendig fra stof og stil og indvenvendig brugte jeg Bomuld stof med stjerner på fra bycoco.
Lommen til computeren stylevil og den inventide forlomme er foret med pladevat og vlieseline på de andre dele. Taget i betrakning af at jeg ikke er en professionel med en symaskine er glad for mit resultat.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Skriv et svar