Pizzaboller

pizzabollerPizzaboller er perfekte små minipizzaer til madpakken eller frokostkurven. Når jeg har pizzaboller med i madpakken, har jeg altid en pose grønt med – gulerødder og agurk i stave, peberfrugt, radiser eller lign og derudover en bøtte med årstidens frugt.

For at gøre pizzabollerne en smule sundere, kan du evt. udskifte durummel med fuldkornsmel og ligesom pizzasnegle kan pizzabollerne fryses ned efter bagningen og skal så blot tøs op, inden de kommes i madpakken. En madpakke bestående af en pizzabolle, grønsager i stave og lidt frugt, bær og/eller nødder til at tage lækkersulten er helt perfekt og skal nok holde dig mæt.
Fyldet på disse her boller består af tomatsauce, revet ost, skinke i strimler og pepperoni.
Som fyld kan bollerne kan selvfølgelig laves med lige præcis det pizzafyld, du foretrækker.

 

 

 

 

PIZZABOLLER

14. maj 2018
: 16 stk.

Pizzaboller er perfekte små minipizzaer til madpakken eller frokostkurven.

Ingredienser
  • 50 g gær
  • 5 dl mælk
  • 40 g sukker
  • 60 g smeltet/blødt smør
  • 2 tsk salt
  • 250 g durummel
  • 600 g hvedemel
Vejledning
  • Step 1 Smuldr gæren i den lunkne mælk og rør rundt til gæren er opløst.
  • Step 2 Bland resten af ingredienserne i og ælt dejen godt igennem.
  • Step 3 Stil den til hævning et lunt sted i cirka 1 time. Når dejen har hævet formrems delen til boller, der trykkes flade og dit fyld kommes på.
  • Step 4 Bag bollerne i 15 minutter ved 200 grader. til osten er smeltet og bollerne er gennembagte.
  • Step 5 Lad pizzabollerne køle af på bageristen.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *