Sunde muffins med jordbær og nutella – 230 kcal

Sunde muffinsBananen er en fremragende frugt når det kommer til bagning, da det er en god måde at få afsat de overmodne frugter i frugtskålen som ingen alligevel gider at spise. I denne opskrift lavede jeg et forsøg med at tilføje jordbær og nutella og gav nogle skønne muffins der var tilpas svampede og luftige, som evt. kan bruges i madpakken som en lille lækker snack i løbet af dagen.

Proteinella er smørepålæg med chokoladesmag fremstillet af Hollandsk kakaopulver, friske ristede hasselnødder og er ikke tilsat sukker men i stedet tilsat mere end 20 % protein fra valleprotein. Proteinella til et sundere alternativ til det klassiske chokoladesmørepålæg, som bl.a. fåes i Matas og hos bobylab.

 

Sunde muffins

21. maj 2017
: 12-15 stk.

disse sunde muffins er tilpas svampet, luftige og kan bruges i madpakken som en lille lækker snack i løbet af dagen.

Ingredienser
  • 2 æg
  • 100 g sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 200 g hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 100 g smør
  • 2 modne bananer
  • 200 g jordbær
  • Protinella
Vejledning
  • Step 1 Pisk æg, sukker og vaniljesukker hvidt og skummende.
  • Step 2 Smelt smørret og stil det til side.
  • Step 3 Bland mel og bagepulver i en anden skål.
  • Step 4 Mos bananerne med en gaffel.
  • Step 5 Bland mel og bagepulver i æggeblandingen sammen med det smeltede smør.
  • Step 6 Rør også de moste bananer i dejen og tilsæt til sidst jordbær skåret i små stykker.
  • Step 7 Fordel dejen i 12-15 muffinsforme (afhængigt af størrelsen).
  • Step 8 Kom 1 tsk. nutella i hver muffins og rør forsigtigt rundt. Bag dine bananmuffins i en 200 grader varm ovn i cirka 15-20 minutter.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *